Αυτοκινητοδρόμιο

Το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αποτελεί τη μοναδική πίστα στη χώρα, αλλά και στη Βαλκανική, η οποία πληρεί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας Μοτοσυκλέτας και Αυτοκινήτου μέχρ τουι επιπέδου Φόρμουλα 3000.

Κατασκευάστηκε από τον Δήμο Σερρών , στην περιοχή του αθλητικού πάρκου ‘Ομόνοια’ και λειτουργεί από το Μάιο του 1998.

Στα δεκαεπτά χρόνια της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει πλήθος αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, καθώς και δραστηριότητες με αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την περιοχή σε πανελλήνιο κόμβο μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φορέας διαχείρησης του αυτοκινητοδρομίου είναι η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Αυτοκινητοδρόμο Σερρων Α.Ε. Ο.Τ.Α.» που ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1998 με πρωτοβουλία του Δήμου Σερρών, με κύριο στόχο την αξιοποίηση και διαχείριση του αυτοκινητοδρομίου με ιδιωτικοοικονομικάεπιχειρηματικά κριτήρια.

Τοπογραφικό σχέδιο συγκροτήματος αυτοκινητοδρομίου

scan845

Διαδρομή Πίστας

pista2

ΚΑΤΟΨΗ PADDOCK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας σήμερα, για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα σας. Οι πληροφορίες σας είναι ασφαλής και δεν πρόκειται ποτέ να μοιραστούν.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin